HELYSZÍN VÁLTOZÁS!

A X. pontszerző versenyt a KÖKI TERMINAL épületében található Snooker Terminal snooker teremben kerül lebonyolításra. A hirtelen változást az indokolja, hogy lehetővé vált, hogy 8  db újonnan posztózott, egyforma vadonatúj STAR verseny asztalon játszhassunk. Ilyen asztalokon játsszák a profi versenyeket és világbajnokságot is. Ami talán még fontosabb, hogy egy helyszínen kerülhet sor a versenyre a vigaszágat is ideértve.

A pontos cím: Cím: Budapest, Vak Bottyán u. 75/A-C, 1191

A bejárat nem az épületen belül, hanem a Vak Bottyán úton van. A Metro felöl érkezve a mozgólépcsőn lejövet jobbra kell fordulni és elmenni a bejárattól balra lévő főúton. Parkolási lehetőség a KÖKI parkolójában van (4 óra 200 Ft és azután minden óra 100 Ft).

 A klub még hivatalosan nem nyílt meg. A verseny zártkörű rendezvény lesz a versenyzők számára. Közvetlen ismerősök természetesen jöhetnek!

SORSOLÁS 2017 NOVEMBER 2-én, SZERDA ESTE!

Gyakorlási lehetőségre a verseny előtti csütörtök pénteken van mód. Egyeztetni a következő telefonszámon lehet: 0670-601-7763X. PSZ 2017

(A MAGYAR BILIÁRD SZÖVETSÉG SNOOKER SZAKÁGÁNAK HIVATALOS VERSENYE)

2017-11-04 (09:00) - 05

Részvételi feltételek: MBSZ Snooker Szakág 2017. féléves licenc kiváltása (3000 Forint/félév)

A versenyre jelentkezők a nevezéssel automatikusan elfogadják a MBSZ alapszabályzatát, versenyszabályzatát és azt betartják (bővebben a hivatalos weboldal szabályok menüpont alatt).

Nevezési díj: 2500 Ft; 25 éven aluli diákoknak, nőknek és igazoltan Pest megyén kívül élőknek 1000 Ft; 19 éven aluli diákoknak a nevezés díjtalan!

Lebonyolítás: nevezési létszámtól függően: csoportmérkőzések+egyenes kiesés vagy egyenes kiesés+vigaszág. A mérkőzések során lejátszandó frame-ek száma és a kiemelési rendszer a nevezők létszámától és az annak megfelelő lebonyolítási rendtől függ.

KIEMELÉS: Van!
(KIEMELÉS ESETÉN A KIEMELTEK A 32-es TÁBLÁRÓL INDULNAK!)

Alapelv szerint a csoport mérkőzések keretében a játékosok 2 frame-et játszanak egymással körmérkőzéses formában, a kieséses szakaszban pedig 3 nyert frame dönti el a továbbjutás sorsát. A hétfőre áthúzódó döntő 4 nyert frame-ig tart. A

Vigaszág: Az egyenes kieséses szakaszban az első mérkőzésen kiesetteknek. AKI A VIGASZÁGON RÉSZT KÍVÁN VENNI AZ ONLINE NEVEZÉS MEGJEGYZÉS ROVATÁBAN JELEZZE!!! ÍGY TERVEZNI LEHET, HOGY A VIGASZÁG A FŐ-, VAGY A TARTALÉK HELYSZÍNEN KERÜLJÖN MEGRENDEZÉSRE. A vigaszág 6 indulóig csoportmérkőzéssel, afölött egyenes kieséses rendszerben kerül megrendezésre!

Díjazás: I, II.,III.: Kupa; Vigaszág: érem

Pontozás: A 2017. évi pontozás leírása megtalálható a honlapunkon pontozási rendszer menüpont alatt.

A versenyen a versenyigazgató felügyeli a játékot. Miss van, kérésre a versenyigazgató dönt. Minden vitás helyzetről a versenyigazgató vagy a helyszínen lévő Senior Segítő dönt a MBSZ Snooker Szakág versenyszabályai alapján.

Nevezési határidő:2017-10-29 18:00; nevezni: a www.snookersport.hu oldalon lehet (online-nevezés).

Versenyigazgató: Pintér Tibor (0630-484-2816)