Vasárnapi 6 piros golyós szakági edzőverseny I.

(A MAGYAR BILIÁRD SZÖVETSÉG SNOOKER SZAKÁGÁNAK HIVATALOS VERSENYE)

2020-05-10 (11:00) 

Helyszínek: Terminál Snooker Klub Budapest Vak Bottyán u. 75/A-C,

Részvételi feltételek: MBSZ Snooker Szakág 2020. féléves licenc kiváltása (3000 Forint/félév)

Nevezési határidő:2020-05-10 00:00

A versenyre jelentkezők a nevezéssel automatikusan elfogadják a MBSZ Snooker Szakágának alapszabályzatát, versenyszabályzatát és azt betartják (bővebben az információk menüpont alatt).

Nevezési díj: 4000 Ft  Nyeremény: 1. helyezett kupa

Maximális nevezői létszám 15 fő. 15 jelentkezőnél a nevezést lezárjuk!

Ruházat: kötetlen

Három 5 fős csoport játszik körmérkőzéseket 2 nyert frame-re. 12-en jutnak tovább a kieséses szakaszba. Az első két helyezett minden csoportból és a legjobb 2  harmadik a nyolc között, a leggyengébb 3. és a másik három  4. helyezett a vígaszágon folytatja.  Kisebb nevezői létszám esetén módosul a csoportok kialakítása. A csoport végeredménye alapesetben az alábbiak szerint dől el:

- győzelmek száma

- frame különbség

- ha ez is egyenlő, akkor 3-3 hosszú kék a "D"-ből dönti el helyezéseket. Ha egyenlő lenne az állás, akkor 11-es rúgás mintájára kell folytatni, amíg valaki javára eldől a szétlövés.

Szabálykiegészítések:

  • A 3. foul & a miss esetén a támadó játékos kézből jön
  • Semmilyen körülmények között nem lehet snooker állást hagyni bemondott golyó mögé (színes és freebal esetén sem; véletlenül sem)
  • Az új WPBSA szabályokból már alkalmazzuk, hogy pontegyenlőség - az asztalon pont annyi pont van, mint amennyi a hibát követően a különbség a két játékos között - esetén is lehet MISS-t ítélni

KIEMELÉS: Nincs!
Versenyigazgató: Varga Péter  (0630-9624644)