2020. III. zónaverseny - C osztály

(A MAGYAR BILIÁRD SZÖVETSÉG SNOOKER SZAKÁGÁNAK HIVATALOS VERSENYE)

2020-07-11 (10:00) - 12

Helyszínek: Terminál Snooker Klub Budapest Vak Bottyán u. 75/A-C

Részvételi feltételek: MBSZ Snooker Szakág 2020. féléves licenc kiváltása (3000 Forint/félév)

A versenyre jelentkezők a nevezéssel automatikusan elfogadják a MBSZ alapszabályzatát, versenyszabályzatát és azt betartják (bővebben az információk menüpont alatt).

Nevezési díj: 3500 Ft egységesen mindenki számára.

KIEMELÉS: Nincs!

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA!

Csak 27. ranglista pozíció utáni, vagy új játékosok regisztrálhatnak. Minden egyéb nevezést érvénytelenítünk a sorsolást megelőzően.
Sorsolás várhatóan 2020.06.29-én.

Nevezési határidő:2020-06-28 23:59

Versenyigazgató: Pintér Tibor (0630-484-2816)

A Versenykiírás, Versenyszabályzat, Szabályok, Pontozási rendszer az Információ menüpont alatt találhatóak!

 

ÚJ A LEBONYOLÍTÁSI RENDSZER!

RÉSZLETEK IDE KATTINTVA!


MINDENKIT KÉRÜNK, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBI TÁJÉKOZTATÁST!

Aki jelentkezik a versenyre, az alábbiakkal feltétlen tisztában kell legyen:

 • A verseny 2 hétvégén zajlik: 2020 január 18-án szombaton un. B. osztályozású 2020 január 19-én vasárnap az un. A. osztályozású és 2020 január 25-én (ha szükséges 26-án is) a nevezők számától függően C. osztályozású verseny lesz.
 • Nevezési határidő a versenyre: 2020 január 5. 23.59
 • A nevezői lista alapján az alábbi feltételeknek megfelelően kerül kialakításra az A, B, C osztályzású versenyek (továbbiakban zónaversenyek) résztvevőinek összeállítása:
  • Egy zónaversenyen minden versenyző csak egy osztályban vehet részt.
  • Az A és B osztály létszáma 12-12 fő. A verseny napján minden versenyző 4 mérkőzést játszik.
  • A C osztály létszáma nem korlátozott
  • Aki a legutolsó egyenes kieséses versenyen az első négyben végzett, a következő egyenes kieséses versenyig megrendezett mindegyik zónaversenyen az A osztályban játszik.
  • A játékosok további besorolása a jelenlegi évvégi záró ranglista alapján történik. A továbbiakban (a következő versenytől) pedig:
   • Aki a legutolsó zónaversenyen az A vagy B osztály utolsó négy hely valamelyikén végzett, a következő zónaversenyen egy osztállyal lejjebb indul. (Értelemszerűen ez az első versenyen még nem kerül alkalmazásra)
   • Aki a legutolsó zónaversenyen a B vagy C osztály első négy hely valamelyikén végzett, a következő zónaversenyen egy osztállyal feljebb indul. (Értelemszerűen ez az első versenyen még nem kerül alkalmazásra)
 • Mindezek ismeretében kerül összeállításra a zónaverseny A,B és C osztálya. A zónák szerinti nevezői lista a nevezési határidő lejáratát követő napon közzétételre kerül. Arról mindenki láthatja, hogy melyik hétvégén kell majd játszania.
 • A lebonyolítás pontos részleteiről és a pontozásról rövidesen tájékoztatjuk a jelentkezőket. Jelenleg az a legfontosabb, hogy nevezésetekkel jelezzétek részvételi szándékotokat.
 • A könnyebb eligazodás érdekében: Vélhetően azok kerülnek majd az A és B osztályba (és játszanak az első hétégén), akik a jelenlegi ranglista 23-30 helyezettje között vannak, attól függően, hogy mekkora a nevezési kedv az első 24 játékos esetében.

További információ: Varga Péter varga.peter@biliardszovetseg.hu