Magyar Snooker Liga

(A MAGYAR BILIÁRD SZÖVETSÉG SNOOKER SZAKÁGÁNAK HIVATALOS VERSENYE)

2021-01-20 (00:00) - 2021-03-21

Helyszín: Terminál Snooker Klub Budapest Vak Bottyán u. 75/A-C

Részvételi feltételek: MBSZ Snooker Szakág 2021. féléves licenc kiváltása 

A versenyre jelentkezők a nevezéssel automatikusan elfogadják a MBSZ alapszabályzatát, versenyszabályzatát és azt betartják.

Nevezési díj: 1000 Ft

A verseny lebonyolítása:

A Magyar Snooker Liga csoportmérkőzések formájában zajlik. A jelentkezők közül 4-6 fős csoportok kerülnek kialakításra, melyekbe ranglistahelyezésük, illetve játéktudásuk alapján soroljuk a versenyzőket. A verseny körmérkőzéses formában zajlik. Minden csoport résztvevővel egy mérkőzést kell játszani. A versenyzők az asztalbérleti díjat a szokásos módon fizetik a klubban.

Nincs meghatározott versenyidőpont! A versenyzőknek egymással egyeztetve kell meghatározni az időpontokat, amikor a mérkőzésiket le akarják játszani. Lehet, hétvégén, hétköznapokon, bármikor, amennyiben nincs szakági snooker esemény (ezek rendszerint hétvégén vannak) és rendelkezésre állnak versenyasztalok. A kijárási tilalom miatt a mérkőzés meg is szakítható. A megszakított frame-et újra kell kezdeni.

A csoportok különböző erősségűek lesznek és ennek megfelelően a mérkőzések mehetnek 2, 3, illetve 4 nyert frame-ig. A mérkőzéseket 2021. március 21-ig kell lejátszani. Ez nagyjából heti egy mérkőzést jelent majd. Az eredményeket fel kell jegyezni és email-ben meg kell küldeni a versenyigazgató részére (varga.peter@biliardszovetseg.hu), aki felvezeti az eredményeket a honlapon lévő csoport táblába.

Ruházat: nincs megkötve

Díjazás: a csoport győztesek kupát kapnak!

Nevezési határidő: 2021. 01.19. 24.00.

Versenyigazgató: Varga Péter (+3630-9624-644)

Versenyszabályzat, Szabályok, Információ menüpont alatt találhatóak!