2022. I. nagypontszerző

(A MAGYAR BILIÁRD SZÖVETSÉG SNOOKER SZAKÁGÁNAK HIVATALOS VERSENYE)

2022-02-05 (09:00) - 06

Helyszínek: Terminál Snooker Klub Budapest Vak Bottyán u. 75/A-C.

Részvételi feltételek: MBSZ Snooker Szakág 2022. féléves licenc kiváltása (3000 Forint/félév)

A versenyre jelentkezők a nevezéssel automatikusan elfogadják a MBSZ alapszabályzatát, versenyszabályzatát és azt betartják (bővebben az információk menüpont alatt).

VERSENYLEBONYOLÍTÁS: ROLL-ON/ROLL-OFF. Ahogy egy mérkőzés végetér, azonnal kezdődik az asztalon az ágrajz szerinti következő mérkőzés. A kezdési időpontok azt jelentik, hogy nem korábban, mint a kiírt időpont. Ha mind a két játékos a helyszínen van és egyetértenek, a mérkőzés megkezdhető hamarabb is. Az ágrajz szerinti mérkőzés kiosztástól csak akkor tér el a versenyigazgatóság, ha a mérkőzés valamely játékosa még előző mérkőzését játsza!

Nevezési díj: 5000 Ft. 500 Ft bírói letétet minden versenyzőnek kötelező fizetni, valamint 5000 Ft nevezési díj letét. Azaz minden versenyzőnek a versenyre most 10500 Forintot kell hoznia!

Nevezési díj változás: A Szakág a versenyek száma és versenytermek bérleti díjának összhangban tartása miatt úgy határozott, hogy 1000 Forinttal megemeli a nevezési díjakat. Ezen felül bevezetésre kerül a nevezési díj letét, amelynek mértéke a mindenkori nevezési díj, azaz jelenleg 5000 Forint. A korábbiakban is létező szabályt szeretné a Szakág érvényre juttatni: aki nem jelenik meg a versenyen, amelyre nevezett, a következő versenyen addig nem indulhat, amíg be nem fizeti az elmaradt nevezési díjat. Amennyiben nevezel egy versenyre és nem jössz el, ezt a letétet fogja a Szakág az elmaradt nevezési díj megfizetésére fordítani. Azaz nem indulhat el a versenyző, ha nincs nevezési díj letéte. A letét megfizetése alól nincs kivétel, a letét év végén visszajár, ha nem került felhasználásra. Megértéseteket köszönjük!

Asztaltakarítás: A verseny kezdetekor az asztalokat a versenyszervezők letakarítják, valamint a golyókat megtisztítják. A továbbiakban minden mérkőzés végén a győztes játékos feladata, hogy az asztalt letakarítsa és játékra alkalmas állapotban adja át a következő mérkőzésre érkezőknek. A mérkőzés játékosai megoszthatják maguk között a feladatot, de alapvetően a győztes játékos a feladat felelőse. Így mindenki tiszta asztalon kezdheti meg a mérkőzését. Kérjük szíves együttműködéseteket!

KIEMELÉS: Van! A kielemés alapja a 2021. évi záró ranglista helyezések!
(KIEMELÉS ESETÉN A KIEMELTEK A 32-es TÁBLÁRÓL INDULNAK!)

Nevezési határidő:2022-01-30 23:59

Versenyigazgató: Pintér Tibor (0630-484-2816)

A Versenykiírás, Versenyszabályzat, Szabályok, Pontozási rendszer az Információ menüpont alatt találhatóak!