IFJÚSÁGI SNOOKER VERSENY

(A MAGYAR BILIÁRD SZÖVETSÉG SNOOKER SZAKÁGÁNAK HIVATALOS VERSENYE)

2024-08-04 (09:00)

HELYSZÍN: Tájfun Biliárdszalon és Étterem; 1145 Budapest, Szugló utca 65.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

  • nevezési díj megfizetése
  • szakági versenyszabályzat elfogadása
  • verseny öltözékre vonatkozó szabályok elfogadása
  • a verseny napján (2024-08-04) a játékos nem töltheti be a 16. életévét, amelyet a verseny helyszínén hitelt érdemlő módon igazolni szükséges
  • a verseny teljes időtartama alatt nagykorú kísérő jelenléte
  • lehetőség szerint teljes versenyzői jelenlét a verseny időtartama alatt, beleértve a verseny végén tartandó díjátadást is

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024-07-21 20:00

SORSOLÁS IDŐPONTJA: 2024-07-21 20:30 (link: később)

LEBONYOLÍTÁSI REND: a versenyre jelentkezők számának függvényében csoportkör és egyenes kiesés. A pontos lebonyolítási tervet (formátum és mérkőzések hossza) a nevezési határidő leteltét követő online sorsoláson határozzuk meg. Ugyanez érvényes a selejtezőmérkőzések hosszára vonatkozóan is.

NEVEZÉSI LÉTSZÁM:

  • a főversenyen (augusztus 4.) maximum 16 fő vehet részt. Abban az esetben, ha ennél több játékos jelentkezik, selejtező mérkőzésekre kerül sor
  • a Szakág maximum 4 db távolsági szabadkártyát tart fent azoknak a versenyzőknek, akik számára a selejtező mérkőzés(ek) lejátszása távolsági okok miatt nem lehetséges.
  • aki nem játsza le a selejtező mérkőzését(mérkőzéseit), vagy nem jelenik meg a főversenyen, automatikusan diszkvalifikálásra kerül
  • a selejtező mérkőzések lejátszását a játékosoknak saját költségen kell lejátszaniuk a főversenyt megelőző csütörtök 20 óráig

CSAK A SELEJTEZŐKÖN - FIGYELEM:
A selejtezők során "FOUL AND A MISS" szabály esetén egy állásra maximum 3 alkalommal lehet visszaállítást kérni!

VERSENY ÖLTÖZÉK: hosszú ujjú ing, mellény, szövetnadrág és alkalmi félcipő. Fokozott melegben egyszínű ingpóló is engedélyezett. Erről a versenyigazgatóság a helyszínen dönt. Kérjük a játékosokat, hogy lehetőség szerint minden eshetőségre készüljenek fel. Abban az esetben, ha a játékos nem rendelkezik megfelelő öltözékkel, kérjük, hogy telefonon vegye fel a kapcsolatot a verseny főszervezőjével (alább). A versenynek nem célja, hogy a résztvevő játékosok családjai mindent beszerezzenek, de valamelyest egységes kinézetet szeretnénk a versenyen.

TÁVOLSÁGI SZABADKÁRTYÁK KIOSZTÁSI SZABÁLYAI: A versenyző településének Budapest-től viszonyított távolsága alapján történik. A távolság méréséhez a verseny helyszínét a versenyző általunk ismert címének település központját vesszük alapul. A két legtávolabbi játékos kaphat automatikusan szabadkártyát a főversenyre, a további kártyák kiosztása sorsolással történik.

MÉRKŐZÉS ELŐTTI BEMELEGÍTÉS: A játékosoknak minden mérkőzés előtt 5-5 perc bemelegítés áll rendelkezésére. Játékvezetővel nem segített mérkőzések esetén kérjük a játékosokat ennek betartására. Játékvezetővel segített mérkőzés esetén a játékvezető ügyel ennek betartására.

FONTOS: a versenyhelyszínen a résztvevők, nézők kizárólag a helyszínen vásárolt ételeket, valamint italokat fogyaszthatják. A vendéglátó térben otthonról hozott, valamint máshol vásárolt termékek fogyasztása TILOS! Ennek be nem tartását a versenyigazgatóság szankcionálhatja.

KÉRÉS A JÁTÉKOSOKNAK, LÁTOGATÓKNAK: a helyszín kérése, hogy a snooker és pool asztalokat elválasztó szekrénysort lehetőség szerint ne használjuk, mivel azok a pool asztalokhoz tartoznak. Kérjük, hogy az eredményjelző felőli asztalokat, illetve paravánt használjátok a dákók, innivaló és egyéb személyes tárgyak tárolására. Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

FÉNYKÉP ÉS VIDEÓ KÉSZÍTÉS: a résztvevő játékosok, valamint látogatók automatikusan hozzájárulnak és elfogadják, hogy róluk a verseny során fényképeket, valamint videót rögzíthetnek a szervezők, esetlegesen a média. A szervezők az így készített tartalmakat a sportág és a rendezvény nészerűsítése céljából szabadon felhasználhatják.

NEVEZÉSI DÍJ: 2000 Ft - amely a verseny napján, a helyszínen fizetendő.

VERSENYIGAZGATÓK: Pintér Tibor (0630-484-2816), Kovács László (0670-944-4664)

FŐSZERVEZŐ: Bekk László (0670-452-6884)