Szeretnél elkezdeni snookerezni?

Kedves leendő játékos!

Örülünk, hogy kedvet kaptál a játékhoz. Magyarországon ma már szerencsére nagyon sok helyen elérhetővé váltak asztalok, amiken kipróbálhatod magad. Első lépésként tekintsd meg országos snooker térképünket és keresd meg a lakóhelyedhez legközelebbi elérhető asztalt! A térképet folyamatosan bővítjük. Ha esetleg tudsz olyan lehetőségről, ami nem szerepel még a térképen, jelezd felénk - e-mailben az info@snookersport.hu címen, vagy Facebook oldalunkon - és feltesszük!

Ahhoz, hogy kipróbáld, nem kell mást tenned, mint elmenni egy klubba! Célszerű, ha szándékodról a klubot értesíted, foglalsz egy asztalt, gyakran teltházzal üzemelnek a termek. Ha először látogatsz el egy ilyen helyre, javasoljuk, hogy kérd a klub segítségét. A klubok, tapasztalt játékosok, képzett oktatók szívesen segítenek az első lépésekben. A snooker játékosok barátságos, összetartó emberek, szívesen segítenek, ha kérdezel! Ha még nem játszottál biliárd játékokat, mindenképp javasoljuk oktató segítségét igénybe venni, aki a legfontosabb alapismereteket megmutatja neked. Ha más biliárd játékokat próbáltál már, célszerű, ha áttanulmányozod az oldalon is megtalálható szabálykönyvet, de legalább a rövid kisokosunkat.

Minden klubban megtalálhatóak a játékhoz legszükségesebb felszerelések: asztal, golyók, dákók. A részedről egy kényelmes öltözékre van csak szükség! Ne habozz, vár rád a zöld posztó!

A szakág rendszeresen szervez workshopokat, ahol kipróbálhatod magad az asztal mellett ingyenesen. Ezeken a rendezvényeken - elsősorban - képzett oktatók állnak rendelkezésedre. Várunk szeretettel!