Játékvezető képzés

Állj be Te is játékvezetőnek!

A Magyar Biliárd Szövetség Snooker Szakága nemzeti játékvezetőképzést hirdet. A képzésen részt vevő és sikeres vizsgát teljesítő jelöltek csatlakozhatnak a hazai snooker játékvezetők táborához!

Megszerezhető minősítés: nemzeti játékvezető. A minősítés birtokában a játékvezető a Szakág versenyein jogosult játékot vezetni.

A képzés módja: személyes jelenlét mellett a teljes szabálykönyv áttekintése 2 napban. A képzés során a jelöltek részletes útmutatást kapnak a szabályok alkalmazására, mérkőzésre való felkészülésre, játékvezetésre, helyezkedésre. A képzést követően a jelölteknek írásbeli és szóbeli vizsgát kell tenniük. A sikeres minősítéshez mindkét vizsgának önállóan sikeresnek kell lennie.

A képzés létszám korlátai: minimum 5, maximum 10 fő. Amennyiben 10-nél több jelentkezés érkezik, a Szakág fenntartja a jogot, hogy saját szempontjai alapján kijelölje a képzésben résztvevő jelölteket.

A képzés helye: 1044 Budapest, Váci út 40.

A képzés időpontja: 2022. január 28-30. A képzés első két napján 10 órától 17 óráig elméleti és gyakorlati felkészítés zajlik, míg január 30-án a vizsgákra kerül sor.

A képzés díja: 20.000 Forint. A képzés helyszínén, készpénzben fizetendő, számla ellenében.

Jelentkezés módja: e-mailben az info@snookersport.hu e-mail címen. A jelentkezésnek tartalmaznia kell a játékvezető jelölt nevét, címét, valamint telefonszámát.

Jelentkezési határidő: január 14.

COVID információ: A képzésen résztvevők maszkot kell viseljenek, valamint érkezéskor hőmérséklet mérést végzünk. A résztvevők betegen, tünetek esetén nem vehetnek részt a képzésen.