Logópályázat

Arculat megújítása - első fejezet

A Magyar Biliárd Szövetség Snooker Szakága szeretné megújítani arculatát, amelynek keretein belül logó pályázatot hirdet. A pályázaton bárki indulhat, akár egyszerű, kézzel rajzolt vázlat segítségével is. Egy logóból lehetséges több változatot is beküldeni, mint alternatív nézetek – például négyzetes és téglalap alapú változatok.

A beérkezett pályázatok, valamint a vázlatokból elkészített terveket a Szakág web-, valamint facebook oldalán közzéteszi. A nyertes logó kiválasztása során a Szakág az alábbi szempontokat veszi elsődlegesen figyelembe:

  • weboldalon és közösségi médiában történő megjelenítés lehetőségei (pl. kör alakú profilképbe illeszthetőség)
  • szakági pólókon, ingeken, mellényeken, nyakkendőn történő megjelenítés lehetőségei
    • különös tekintettel a nemzetközi szabványnak megfelelő méretekre (6 square inches – 15.24 cm2)
  • videóközvetítésekben történő alkalmazás lehetőségei
  • egyéb szakági marketing anyagokon történő megjelenítés lehetőségei
  • Magyarország szimbólumainak megjelenítése a logóban
  • egyértelmű utalás a snooker sportra – szöveges és képi módon

A pályázatok elbírálása során a Szakág 2022. és 2023. naptári évben saját rendezésű versenyein részt vett játékosai számára szavazati jogot biztosít. A játékosok által leadott összesített szavazatok nyertese két szavazatnak számít az elnökségi tagok által leadott szavazatok mellett.

A nyertes pályaművet a pályázó korlátozás nélkül a Szakág rendelkezésére bocsátja, beleértve annak korlátlan felhasználását, valamint az eredeti logó módosíthatóságát a különböző médiákban történő megjeleníthetőség, animációk készítése érdekében.

A nyertes pályázó számára a Szakág a szervezésében rendezett 2 versenyen nevezési díj mentességet biztosít a 2024. naptári évben, amelyet átadhat más játékosok számára, amennyiben nem kíván versenyeken indulni. Varga Péter edző felajánlott egy óra snooker edzést a nyertes pályázó számára, amennyiben nem kíván élni a versenynevezési díj mentességgel.

A pályázatok benyújtási határideje 2024. február 11.

A pályázat benyújtásának módja: e-mailben az info@snookersport.hu címen. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályamű benyújtójának nevét, telefonszámát, a pályamű vektorgrafikus verzióját, annak hiányában nagyfelbontású, lehetőség szerint alacsony tömörítésű fájlformátumban. Kézi rajz esetén annak szkennelt változatát.

A pályázatok elbírálását a Szakág az első negyedévben, későbbiekben pontosított időpontban meghirdetett nyílt elnökségi ülés keretein belül hajtja végre és nyújtja be a szakági taggyűlés számára elfogadásra.