FISHER KLÍMA EGYÉNI SNOOKER VERSENY RÉSZTVEVŐK!

A nevezési határidő lejárt...

28 magyar játékos jelentkezett a versenyre. Közülük nyolc játékosnak nem kell a kvalifikációs versenyen részt vennie. A 20 versenyző számára 2018 március 24-25-én rendezünk kvalifikációs tornát. A főeseményre a tornáról továbbjuthat 8 fő, és a kialakult sorrend alapján tartalék versenyzőként számítunk további 5 főre, amennyiben visszalépnek versenyzők!

Kvalifikációt szerzett játékosok:

1 Fenyvesi Zsolt
2 Horváth Attila Gergely
3 Vantara Pál
4 Berghold Soma
5 Babecz Balázs
6 Hámori Balázs
7 Révész Bulcsú
8 Varga Péter

Kvalifikációra kötelezett játékosok:

1 Balaskó Mihály 11 Vértesi Gábor
2 Bóna István 12 Zsákai János
3 Andrejszki Norbert 13 Laczó Tibor
4 Berghold Zoltán 14 Varga Attila
5 Winkler Péter 15 Varga Szabolcs
6 Mirk Tibor 16 Pintér Tibor
7 Madarász Péter 17 Hódosy Márk
8 Albert László 18 Gulrich Zoltán
9 Geszosz Péter 19 Török Éva Dr.
10 Kriston Pál 20 Várady Emese


4 db 5 fős csoportba lesznek besorsolva a játékosok. 3 nyert frame-ig tartó körmérkőzéseket követően kialakuló sorrend határozza meg, hogy mely játékosok játszhatnak a 2018 április 26-28 között megrendezésre kerülő fő eseményen.

A sorend kialakításában elsőként a nyert mérkőzések, majd a nyert és vesztett mérkőzések különbsége, a nyert frame-ek száma, az egymás elleni eredmény és/vagy a 20 fölötti magasabb break kerül figyelembe vételre. Amennyiben ezek alapján sem lehet eldönteni a sorrendet, akkor szétlövés dönti el.

A kvalifikációs versenyen az öltözék a szakági versenyekkel azonosan előírt! Akinek az időpont akadályba ütközik kérjük jelezze ezt a snookersport.hu@gmail.com email címen!

Szervezők