Játékvezető képzés

A Magyar Biliárd Szövetség Snooker Szakága snooker játékvezetői képzést hirdet.

A képzés 4 napot vesz igénybe. 2-3 napos elméleti és gyakorlati képzés, majd ezt követi egy szóbeli vizsga angol nyelven.

A képzés során részletes, a szabályok értelmezését tekintve kimerítő, interaktív oktatásban részesülnek a játékvezető jelöltek. Azonban ahhoz, hogy a képzés hatékony legyen és a vizsga eredményesen zárulhasson a snooker játékszabályainak alapvető ismerete szükséges. A Szakág fenntartja a jogot az ismeretek előzetes ellenőrzésére.

Amit a képzéssel elérhetsz: nemzeti játékvezető, vagy nemzetközi Class 3 játékvezető válhat belőled! Amennyiben sikeresen eléred a Class 3 szintet, akár nemzetközi versenyeken is képviselheted Magyarországot, mint játékvezető. Akár már a novemberben megrendezésre kerülő Challenge Tour magyarországi helyszínén!

Amit vállalni kell a képzéssel: a vizsgát követő két naptári évben évente legalább 8 versenyen a Snooker Szakág versenyein mérkőzést kell vezetned!

Részvételi díj: 20 000 Forint. Az összeg tartalmazza a szeminárium vezető budapesti tartózkodásának teljes költségeit, az oktatáshoz szükséges helységbérleti díjat. Remélhetőleg az oktató utazási költséget idén is az EBSA állja, amennyiben nem a részvételi díj az utazási költség összegével növekedhet.

A képzés időpontja: szeptember-október, az oktató elérhetőségének függvényében. Az oktatót az EBSA jelöli ki.

Képzés létszáma: 8-10 fő. A résztvevők személyéről a jelentkezési adaatok alapján a Szakág vezetése dönt.

A jelentkezést a következő űrlap kitöltésével tudod megtenni:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfezdnSGnXGZ_Jo5loNJz0WNsO11BfZPqW0W5vkrnUXj32LNA/viewform