CSAPAT OB

Ebben a formában most először,,,

20 csapat jelentkezését tudjuk fogadni. Egy csapat két főből áll. A csapatok összetételét a versenyigazgatóság hagyja jóvá. Az elbíráláskor a következő szempontok érvényesülnek:

  1. Két játékos közül csak az egyik lehet a magyar ranglista aktuális tábláján az első 20 között.
  2. Amennyiben az első feltétel teljesül, de a versenyigazgatóság még így is túl erősnek találja a csapatot, nem fogadja el a nevezést.
  3. A ranglistán nem szereplő játékosok jelentkezése esetén is a versenyigazgatóság dönt a nevezés elfogadásáról.

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 26.

Nevezési díj: csapatonként 5000 Ft +1000 Ft bírói letét

Ruházat: a megszökött versenyöltözék, amennyiben meleg lesz, az öltözék könnyített.

A honlapunk nem alkalmas páros versenyre való jelentkezés bonyolítására, ezért kérjük, hogy a jelentkezés email-ben történjen (varga.peter@biliardszovetseg.hu) telefonszámmal, hogy egyeztetni lehessen. Amennyiben elfogadásra kerül a nevezés, az megtekinthető lesz a honlapon.

A lebonyolítás:

A 4 vagy 5 csapatos csoportkör után egyenes kieséses szakasz következik.

A mérkőzések mindvégig három nyert frame-re mennek. Az első két frame-et sorsolás alapján kezdi két-két játékos. A 3. frame minden esetben váltott lökéses frame. Ezt követően a másik két-két játékos is játszik egymással egy-egy frame-et. A csoportok első két helyezettje jut tovább a kieséses szakaszba, ahol a mérkőzésék változatlan formában zajlanak tovább. A csoportkörben minden frame-et le kell játszani, mert a sorrendet elsőként a nyert meccsek száma, másodsorban a framekülönbség dönti el. Pontegyenlőség esetén, az egymás elleni váltott lökésés frame eredménye dönt a csoport helyezésről. A kieséses szakaszban, amennyiben eldőlt a mérkőzés az első 3 frame-ben, értelemszerűen nem kell tovább játszani.