Időpontváltozások

Frissült a versenynaptár

Figyelem! Változtatás a 2019. évi versenynaptárban!!!

A snooker szakág versenynaptárának módosítására elsősorban azért volt szükség, mert az Országos Bajnokság tervezett időpontjának (2019.12.07-15) első hétvégéjén munkanap a szombat. Elsősorban emiatt az Országos Bajnokság egy héttel korábban kezdődik, 2019. november 30-tól december 8-ig tart. Ebben az esetben a második hétvége lesz csak ledolgozandó szombatos, de ez sokkal kevesebb versenyzőt érint majd.

A 10. pontszerző verseny tervezett időpontja november 23-24 volt. Tekintettel arra, hogy az OB előrehozásával azonban egyáltalán nem lenne szünet a két verseny között, az eredetileg november 23-24-i verseny helyett október 26-27-én lesz pontszerző verseny.
További változatást igényel, hogy a Challenge Tour 6. állomása Budapesten lesz. Az időpont 2019. november 16-17. Terminal Snooker klub. Az asztalok áthúzásának időpontja még nem ismert, de ha lesznek selejtezők is a versenyen valószínű, hogy az áthúzás miatt a november 9-10-i psz. versenyt egy héttel előbbre kell hozni. Amint többet lehet erről tudni, késedelem nélkül értesíti a Szakág vezetése a versenyzőket.
Reméljük a változtatásokról szóló tájékoztatás lehetővé teszi, hogy a versenyzők részt tudjanak venni a pontszerzőkön.

Mindenkitől elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért!