Nevezz Te is a Challenge Tour budapesti állomására!

A tavalyi sikeres rendezvényt követően 2019-ben is Budapestre látogat a Challenge Tour november 16-17-én.

A versenyen maximum 64 játékos küzd meg egymással egyenes kieséses rendszerben a Terminál Snookerben. Az üresen maradt helyeket a november 14-15-én megrendezésre kerülő kvalifikációs verseny segítségével töltik fel a szervezők. A kvalifikációról a főversenyre kerülő játékosok számát a főverseny nevezési időszakának a végén határozza meg a World Snooker. 

A kvalifikációra bárki jelentkezhet, aki a nevezési díjat (£50) megfizette. A nevezés előtt a regisztrációt mindenkinek egyénileg kell elvégeznie a https://www.wsplayers.com weboldalon. 

A versenyről szóló fontos információk pedig a következő linkről érhetőek el: http://www.worldsnooker.com/entries-open-for-european-challenge-tour-events/

A Magyar Biliárd Szövetség Snooker Szakágának elnöksége úgy határozott, hogy 8 magyar szakági játékos nevezésének költségeit támogatja. Az elnökség 4 versenyzőt (Fenyvesi Zsolt, Horváth Attila, Révész Bulcsú és Vantara Pál), akik már nemzetközi szinten is bizonyították kiemelkedő játéktudásukat automatikusan a támogatási lehetőséghez juttat. A fennmaradó 4 támogatott helyre a szakági élő ranglista első 16 játékosa regisztrálhat. Ha négynél több jelentkező lesz, akkor a kiemelt játékosokon felüli helyeket előselejtező segítségével határozza meg a Szakág. Ennek pontos részleteit a jelentkezők számának függvényében dolgozza ki a Szakág. A támogatásra csak olyan játékos jelentkezzen, aki vállalja hogy a selejtező után részt vesz a Challenge Tour Event 6 rendezvényen.

A támogatás azt követően téríti meg a Szakág, hogy a versenyző a World Snooker honlapján regisztrált, a versenyre benevezett és a nevezési díjat megfizette. Erről a World Snooker befizetési igazolást küld. 

A regisztrációt követően szeretnénk megkérni a támogatásra igényt tartó játékosokat, hogy vegyék fel a Szakággal a kapcsolatot az info@snookersport.hu e-mail címen. 

Reméljük, hogy több játékos számára is motivációt jelent, hogy volt és leendő profik ellen mérettetheti meg magát a Challenge Tour-on. Ki tudja, hogy lesz-e még ilyen torna Budapesten és nem minden nap van lehetőségünk arra, hogy ilyen szintű snooker eseményen magyar játékos részt vehessen. Úgyhogy kalandra fel, ez az élmény örökre szól!

(kép forrása: http://www.worldsnooker.com/2019-20-challenge-tour/)