Edzőverseny a vészhelyzet idején

Rövid beszámoló a hétvégi 6 piros golyós versenyekről

Mindkét napon 8 versenyző vett részt a szakág által meghirdetett 6 piros golyós edző versenyen. Hasonló lebonyolítási rendszerben csoport és kieséses szakaszban zajlott a verseny. Az első napon, az elhúzódó csoportmérkőzések miatt kétfordulós 3 nyert frame-re menő helyosztó mérkőzésekre került sor. Így a csoport elsők játszottak a csoport másodikokkal az 1-4. helyezésért. A csoport harmadik és negyedikek pedig az 5-8. helyért.

A döntőbe jutásért. Dudás Tamás Winkler Pétert 3-0 arányban győzte le, míg a Hámori Balázs kimerítő ütközetben Szabó Péter ellen nyert végül 3-2 arányban. Döntő frame-es ütközetben végül Dudás Tamás nyerte a versenyt.

Az 5. helyen Varga Péter, 6-on Bekk László végzett. 7-8. helyen Várady Emese és Laczó Tibor zárt.

A másik –a vasárnapi – versenyen tiszta csoport és kieséses szakaszra került sor. A kilencszeres magyar bajnok Kojsza Zoltán is részt vett a versenyen. Horváth Attilával került egy csoportban, ahol végül az utóbbi zárt a csoport élén. Kakas Sándor amellett, hogy legyőzte Hildebrand Pétert a másik két játékos ellen is tudott frame-et nyerni. A másik csoportban az első két helyet Berghold Zoltán és Rabi Gábor szerezték meg Almási Gergő és Albert László előtt. A kieséses szakaszban összejött a Horváth-Kojsza döntő, melyet a fiatal versenyző nyert meg. 3. helyen Berghold Zoltán végzett, mert legyőzte Rabi Gábort a bronzmeccsen..

Snooker Szakág