Izgalmas II. nagyponszerző

Remek mérkőzéssel zárult a verseny

A kissé rendhagyó idényben a Szakágnak sikerült utolérnie magát, elértünk a versenyidény feléig.

A II. nagypontszerző versenyen a játékosok egyenes kieséses rendszerben küzdöttek meg egymással. A versenyen több kiélezett mérkőzést láthattak a jelenlévők és az internet felhasználói, amik közül talán Fenyvesi Zsolt és Révész Bulcsú döntője vitte el a showt. 

Zsolt az első két framet begyűjtve magabiztosan várhatta a 3. framet, de Bulcsú összerakta játékát és sikerült kiharcolnia a döntő framet, 2-2-re alakítva az állást. Sokáig úgy tűnt, hogy az utolsó játszmát is bezsebeli. Zsolt saját bevallása szerint is szenvedett kicsit, nem sikerültek a golyóbelökések. Bulcsú ezzel szemben meglépett a pontok számát tekintve (27 pontos előnyre tett szert) és közel került, a frame ballhoz. Ekkor következett egy nem várt fordulat, egy kimaradt fekete középre Bulcsútól felébreszetette Fenyvesi Zsoltot. Visszaküzdötte magát és nagyon szép snookert adott a fekete mögé a rózsáról. Nehezítette Bulcsú helyzetét, hogy a rózsszín golyó is a falaktól messze állt meg.

Azt hisszük, hogy méltó hírvivője volt ez a mérkőzés a magyarországi snooker életnek. Az online közvetített mérkőzésnek olyan magas nézőszáma volt, amit elsősorban az évvégi Országos Bajnokságon szoktunk tapasztalni.

Gratulálunk minden játékosnak, aki megmérette magát!

A közvetített mérkőzések az alábbi linkeken nézhetők vissza:
Horváth Attila Gergely - Radnay Zsolt, negyeddöntő

Horváth Attila Gergely - Révész Bulcsú, elődöntő

Fenyvesi Zsolt - Hámori Balázs, elődöntő

Fenyvesi Zsolt - Révész Bulcsú, döntő