Új idény

Változások a zónarendszerben

Kedves Játékosok!

Először is szeretnénk mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánni! Kimerítő, sok fronton megterhelő éven vagyunk túl. Reméljük, hogy az előttünk álló 2021-es évben sikerül úrrá lennie a világnak a pandémián és visszatérhetünk a megszokott életünkhöz.

Szerencsésnek megondhattuk magunkat, megfelelő óvintézkedések mellett be tudtuk fejezni a versenyévadot. Jelen állás szerint, a korábbiakban is alkalmazott szabályok betartásával elindul a 2021-es snooker idény is.

A versenyrendszerbe pár változtatást iktattunk be a korábban elhangzott észrevételek alapján. Ezek közül szeretnénk kiemelni a pontrendszer átalakítását, ami mostantól jobban díjazza a győzelmeket, több pont szerezhető vele. További változás, hogy aki egy zónaversenyen bent maradt egy adott osztályban és a következő versenyen is indul, ranglista helyezésétől függetlenül megtartja a jogot az osztályban való induláshoz. Ezzel a rendszeresen versenyző játékosokat szeretnénk díjazni.

A versenyrendszer teljes leírását megtekinthetitek ITT, valamint az információ menüpontban.

Az első zónaversenyt 2021. január 16-17, valamint január 23-24-ei hétvégén rendezzük meg. Nevezési határidő január 3 éjfél.

Minden kedves játékosunknak kívánunk sikeres versenyszezont, az élet minden területén eredményekben, élményekben gazdag, boldog új évet!