Posztózás

Jól jönne egy kis segítség!

 

 

Tisztelt Szakági Versenyzők, Sporttársak!

 

A Terminál Snooker Klub ad helyszínt a szakági versenyeknek, és az ezekre való felkészülés is legtöbbször itt történik. Egybehangzó a versenyzők, játékosok véleménye arról, hogy megérett az idő a posztócserére a klubban! Az asztalok legutóbbi áthúzása másfél évvel ezelőtt, a budapesti Challenge Tour előtt történt meg és költségeit a szervező profi világszövetség, a WPBSA fizette. A közeljövőben nem valószínű, hogy ilyen szintű esemény házigazdája lehet a klub, ezért a posztózás terhei alapvetően a klubra hárulnak.

A pandémia következtében az elmúlt év legnagyobb gazdasági vesztesei a szolgáltatóipar és vendéglátóhelyek voltak. Ezek közé tartozik a szakági versenyeknek helyszínt adó Terminal Snooker Klub is. A szakági elnökség ennek ismeretében határozott úgy, hogy az újraposztózás költségeit kivételesen a klubbal megosztva viseli. A szakágunkra eső rész 700 eFt.

A szakági terhek csökkentése érdekében szeretnénk megkérni elsősorban a klubban edző és versenyző játékosokat, amennyiben nem okoz számukra különösebb megterhelést és a célt támogatandónak találják, egyéni lehetőségeikhez mérten járuljanak hozzá az asztalok idei posztózásához.

A támogatásokat készpénzben és átutalással is örömmel fogadjuk.

Számlaszámunk: Magyar Biliárd Szövetség
MBSZ HUF-számla - 10102086-76615102-00000002

A megjegyzés rovatba mindenképp írjátok be: Snooker Szakág, posztózás

Készpénzben történő támogatás a legközelebbi (2021. április 17-25 közötti) zónaversenyen is lehetséges a nevezési díjak fizetésekor.

A támogatási összegek listáját szeretnénk közzétenni a honlapunkon. Amennyiben valaki nem szeretné, hogy a neve a listán szerepeljen, kérjük jelezze a támogatási összeg átadásakor vagy átutalás esetén a megjegyzés rovatban.

A posztózás várható időpontja 2021. május 10-15.

Segítségeteket Köszönjük!

szakági elnökség