Változás a 2021 évi versenynaptárban

Az V. zónaverseny helyett 4. nagypontszerző lesz

Tisztelt Versenyzők!

A szakági versenynaptárban változás történt! A június 19-20 illetve 25-26-i zónaverseny helyett a IV. kieséses nagypontszerző verseny kerül megrendezésre 2021. június 19-20-án. A módosításra alapvetően azért volt szükség, mert az EBSA vezetősége arról informálta szakágunkat, hogy szándékában áll idén október 2-17 között európa bajnokság megrendezése az összes korcsoport, nők és csapatok számára egyaránt. Emiatt ez a hónap gyakorlatilag kiesik a ranglista pontszerző versenyek megrendezése szempontjából, viszont az év elején arról határoztunk, hogy legalább 6 kieséses verseny kerül megrendezésre idén. Ez sajnos csak az eredeti versenynaptár módosításával oldható meg.

A versenynaptár módosítása abból a szempontból kedvező, hogy az újonnan posztózott versenyasztalokon tudunk kieséses pontszerzőt  rendezni még a nyári szünet előtt. Erre egyébként augusztus végén lett volna mód, amikor már korántsem lesz olyan az asztal felülete.

A IV. nagypontszerző versenyre nevezni 2021. június 13. vasárnap este 8 óráig lehet.  Kérjük figyelmesen olvassátok végig a kiírás szövegét is, vannak benne eltérések a korábbiakhoz képest!

A változás miatti megértéseteket kérjük, egyúttal elnézést kérünk azoktól a sporttársaktól, akik a versenynaptár alapján alakították programjaikat és emiatt változtatniuk kell, vagy esetleg nem tudnak így részt venni a versenyen.

Szakági Elnökség