Izzasztó hétvégén ért véget a 2021 évi szezon első fele

posztózás után sok szép break

A nyári szünet előtt a 4. nagypontszerző versennyel zárult 2021. június 19-20-án az évad első fele. Ez a verseny eredetileg zónaverseny lett volna. A szakág vezetése úgy döntött, hogy módosítja versenynaptárt az esetleges októberi európa bajnokság híre miatt. Azért is érdemes volt most kieséses versenyt rendezni a nemrég áthúzozott asztalokon, mert ilyen versenyre legközelebb csak szeptemberben került volna sor,  ...és addigra a posztó már egyáltanán nem lett volna új. Breakben gazdag verseny volt. Összesen 14 ötven feletti break született. Ebből hatot Fenyvesi Zsolt, ötöt Révész Bulcsú lökött. A legnagyobb breakjük egyaránt 93 volt.és mindkettő akár százas is lehetett volna. További egy-egy félszázast lökött még Kovács László, Horváth Attila Gergely és Dudás Tamás.

Berghold Zoltán kiegyensúlyozott teljesítménnyel jutott az elődöntőbe Berkecz András legyőzésével. Kovács László meglepetésre 3-2 arányban legyőzte Horváth Attilát, aki - külső szemlélő számára talán úgy tűnt - nem vette túl komolyan ezt a versenyt. Az elődöntőben mindeketten 3-0 arányban szenvedtek vereséget Fenyvesi Zsolttól és Révész Bulcsútól. A döntőt végül Fenyvesi Zsolt nyerte 4-2 arányban. A meleg és a páratartalom miatt nehezebb volt a versenyzés viszont könnyítettek voltak az öltözási előírások, amint az a cikk képén is látható (balra Fenyvesi Zsolt, középen Almási Gergő játékvezető, jobbra Révész Bulcsú).

A verseny végeredménye: 

1. Fenyvesi Zsolt

2. Révész Bulcsú 

3. Berghold Zoltán é Kovács László

Vigaszág nyertese: Babecz Balázs

A ranglista élén továbbra is Fenyvesi Zsolt áll, őt követi sorrendben Révész Bulcsú és Horváth Attila. A 4-8 helyezettek kissé tőlük lemaradva, de egymáshoz képest minimáls pontkülönbeséggel követik őket. A szezon második fele a tervek szerint szeptember 4-5-én zónaversennyel indul. Addig is rendszeresen megrendezésre kerül a vasárnapi 6 piros golyós edzőverseny.

Zárásként pedig a szakág nevében szeretnénk köszönetet mondani annak a 35 versenyzőnek, játékoskoknak vagy sporttársnak, akik anyagilag is hozzájárultak az asztalok újraposztózásához.  Összesen 342000 Ft gyűlt össze erre  a célra. A támogatók névsora: